Pe drumurile din Caraş-Severin se circulă în condiţii de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şaizeci şi cinci de utilaje intervin pe drumurile din Caraş-Severin încă din cursul nopţii, ca să fluidizeze traficul. Potrivit celor care fac parte din comendamentul de iarnă, în aceste momente se intervine în zona Muntelui Semenic, cea a telescaunului, dar şi în Clisura Dunării.

Atenţionarea de cod galben pentru judeţul Caraş-Severin durează până la ora 18.00. Fenomenele vizate sunt de ninsori abundente şi viscol, cu intensificari ale vântului, a cărui viteză poate depăşi 60-70 de kilometri/oră, viscolind şi spulberând zăpada.

„Astăzi, 25 ianuarie 2012, pe drumurile judeţene s-a acţionat cu 65 de utilaje specifice şi au fost împrăştiatze circa 750 de tone de materiale antiderapante în toate zonele judeţului Caraş-Severin, respectiv Muntii Semenic, Muntele Mic, Valea Almăjului, Clisura Dunării, Valea Caraşului, pentru asigurarea desfăşurării traficului rutier”, potrivit comandamentului de iarnă al Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat Caraş-Severin.

Menţionăm că în anumite zone se circulă în condiţii de iarnă, fapt pentru care membrii comandamentului fac apel la participanţii la trafic să aibă autovehiculele echipate în mod corespunzător.