FOTO VIDEO Cascadorie spectaculoasă la Reşiţa: o basculantă s-a răsturnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O autobasculantă s-a răsturnat în cartierul Muncitoresc FOTO CRISTIAN FRANŢ

O autobasculantă s-a răsturnat în cartierul Muncitoresc din Reşiţa, chiar în intersecţia în care întorceau tramvaiele.

„Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În urma incidentului un autoturism parcat a fost avariat, dar nu sunt victime umane“ explică ag.princ. Stelică Cornea de la Biroul Rutier al Poliţiei Municipiului Reşiţa.

Din cauza unei defecţiuni tehnice, o autoutilitară de 25 de tone aflată în mers, a rămas fără o roată şi s-a răsturnat peste un autoturism parcată regulamentar.

Maşina de mare tonaj venea din cartierul Lend iar în Piaţa Republicii, din cauza unei defecţiuni, a rămas fără o roată din spate, după care, basculanta s-a răsturnat avariind un autoturism. Basculanta a rămas pe o parte a drumului iar roata a ajuns tocmai pe partea cealaltă a sensului de mers unde s-a oprit pe trotuar. Din fericire, în momentul în care sa avut loc incidentul, în zonă nu se afla nici un trecător – asta în pofida faptului că pe acolo se perindă mulţi copii la acea oră.

Deşi şoferul nu îşi recunoştea vina, maşina pe care o conducea nu avea inspecţia tehnică periodică. La faţa locului a sosit şi un echipaj al pompierilor militari care a acţionat pentru îndepărtarea petelor de ulei de pe carosabil şi asigurarea zonei în caz de incendiu. La faţa locului s-au adunat şi o grămadă de gură-cască, datorită spectaculozităţii accidentului. Circulaţia în zonă a fost îngreuiată câteva zeci de minute, fiind dirijată de către poliţişti.