Râmnicu Vâlcea: Oltchim, la un punct de calificarea în Main Round

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a fi calificată matematic în faza următoare a competiţiei, Oltchim are nevoie de un singur punct, indiferent de rezultatele meciurilor programate săptămâna viitoare.

„Galacticele“ joacă duminică, în „Sala Traian“ din Râmnicu Vâlcea, de la ora 19.00, în direct pe Sport.ro, în penultima lor partidă din grupa C a Ligii Campionilor, contra formaţiei spaniole Itxaco.

Campioana României este lider în grupă, cu şase puncte, urmată de Zvezda Zvenigorod (5 puncte) şi ETO Gyor (4 puncte), în timp ce Itxako ocupă ultima poziţie, cu un punct. "Noi suntem montate pentru această partidă, sperăm să facem un joc bun pentru a ne califica mai departe fără emoţii", a declarat pivotul Ionela Gâlcă-Stanca.

La această partidă, tehnicianul Radu Voina nu poate apela la Cristina Neagu, jucătoarea aleasă de Federaţia Româna de Handbal ca cea mai bună handbalistă a anului 2009, dar nici la Valentina Ardean Elisei, care este în refacere după accidentarea suferită în meciul de acasă cu Zvezda, susţinut anul trecut.

Mai multe pentru tine:
Dragoş Dolănescu, fiul regretatului artist Ion Dolănescu, are planuri măreţe cu moştenirea lăsată de tatăl lui. Ce se va întâmpla cu vila cu 15 camere din Sinaia
China pune tunurile pe UE, inițiind o nouă investigație antidumping, pentru importurile de carne de porc
Thailanda, pe punctul de a legaliza căsătoria între persoane de același sex. „Sunt încrezător că legea va trece”
VIDEO Noapte albă în Munchen, după victoria superbă cu Ucraina. Moment emoționant creat de fanii României
Cum arată Margareta Pâslaru la 81 de ani. Cine au fost cu adevărat părinții doamnei muzicii românești
Liderii UE nu au reușit să cadă de acord asupra celui de-al doilea mandat al Ursulei von der Leyen la şefia Comisiei Europene. Care a fost motivul?
Focuri de avertisment la granița dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud, chiar în ziua în care Vladimir Putin merge la Phenian
Cum s-a transformat Angela Similea în cei 77 ani. Diva Generației de Aur a trăit o iubire imposibilă: „Nu am avut un amor cu ea ca să mă despart de soţia mea”
Un nou tip de tratament al tumorii hepatice este realizabil şi în România. „Cu ani în urmă, acest diagnostic însemna automat o condamnare la moarte”
Cele 4 zodii care vor fi protejate de Divinitate după solstițiul de vară din 2024. Bani, vacanțe în destinații de vis și o nouă iubire pentru acești nativi
Am câștigat și al doilea meci cu Ucraina. Româncele le-au surclasat pe susținătoarele țării vecine GALERIE FOTO