Incendii la două societăţi comerciale de producerea maselor plastice şi ambalajelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au fost chemaţi să stingă un compresor în flacari

În primul caz focul a izbucnit de la un scurt circuit al instalaţiei electrice de la un compresor. Cel de-al doilea incendiu s-a datorat unei ţigări aprinse aruncată peste ambalaje. În ambele situaţii focul a fost stins înainte de a se extinde la halele de producţie.

În Râmnicu Vâlcea au avut loc ieri, 6 august, două incendii la societăţi comerciale. Primul dintre ele a avut loc pe Str. Bicazului, la o societate de producerea maselor plastice. „Incendiul a izbucnit din cauza unui scurt circuit ce a a avut loc la instalaţia electrică aferentă unui compresor. Focul a fost stins înainte de a se propaga la hala de producţie, iar pagubele, constând în distrugerea acoperişului încăperii unde se afla compresorul, se ridică la 10.000 de lei, iar a bunurilor salvate la circa 350.000 de lei", a spus cpt. Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru" Vâlcea.
Cel de-al doilea incendiu a avut loc ieri, tot la Râmnicu Vâlcea, pe Strada Nestor Dumitrescu, la o societate care are ca obiect de activitate confecţii metalice. Focul a izbucnit într-o încăpere unde erau depozitate ambalaje, saci, etc. „În acest caz, incendiul a avut loc, se pare, din cauza aruncării unei ţigări aprinse într-o astfel de încăpere. Şi aici focul a fost stins înainte de a se propaga, pagubele fiind neînsemnate, de aproximativ 100 de lei, iar bunurile salvate de peste 250.000 lei", a completat cpt. Cătălin Popescu.

Click pe poze pentru GALERIE FOTO de la incendiul de la o societate de producerea maselor plastice din Râmnicu Vâlcea