Claudiu Tulugea şi Adrian Roman îşi păstrează funcţiile. Directorul Teatrului „Anton Pann”, notat cu 7.83  la examen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Roman si echipa sa isi vor putea continua activitatea la Teatrul Anton Pann. Foto arhiva Adevarul

În timp ce Claudiu Tulugea a obţinut note peste 9.00 la concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Muzeului Judeţean „Aurelian Sacerdoţeanu”, regizorul Adrian Roman a trecut prin mari emoţii şi puţin a lipsit să rămână fără locul de muncă de la Teatrul „Anton Pann”.

Directorul Muzeului Judetean Valcea, Claudiu Tulugea, a primit 9.53 la prima probă-cea de analiză a proiectelor de management- şi nota 9.00 la proba orală. Pentru aceeaşi funcţie a concurat şi Luiza Barcan, care a primit, însă, din partea membrilor comisiei de evaluare doar 8.84. 

Pentru funcţia de manager al Teatrului „Anton Pann” s-au înscris la concurs trei persoane: regizorul Adrian Roman şi actorii Nicolae Poghirc şi Remus Vlăsceanu.  Examenul s-a dovedit unul destul de dificil având în vedere că niciunul dintre candidaţi nu a luat peste 8.00. 

Experienţa de 15 ani în fruntea teatrului din Vâlcea nu i-a ajutat prea mult lui Adrian Roman, iar proiectul de management prezentat de regizor a fost notat cu 7.46. 

Deşi în urmă cu câteva luni,  când i-a fost evaluată activitatea, Adrian Roman a primit peste 9.00, regizorul a fost la un pas să-şi piardă astăzi functia. Acesta a obţinut nota finală de 7.83, în timp ce principalul său contracandidat, actorul Remus Vlăsceanu, a fost notat cu 7.60.