Femeie omorâtă de fiul său, la Câmpina. Bărbatul, internat la psihiatrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrână în vârstă de 91 de ani a fost omorâtă de fiul său, la care venise în vizită, la Câmpina, cu mai multe lovituri de topor. Bărbatul a fost internat la Spitalul Voila

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, femeia a fost omorâtă de fiul său în noaptea de vineri spre sâmbătă, dar acesta a anunţat decesul femeii la numărul unic de urgenţă 112 abia duminică. Bătrâna venise la Câmpina, în vizită la fiul său, pentru câteva zile.

De altfel, fiul a spus că şi-a găsit mama decedată şi a încercat să-şi ascundă fapta.

Autopsia a arătat, însă, că femeia fusese lovită de mai multe ori cu un corp dur, probabil un topor, leziunile suferite provocându-i moartea.

“Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru omor calificat, iar în prezent, acesta este internat la Spitalul Voila pentru expertizarea stării de sănătate şi stabilirea faptului dacă acesta a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptei”, ne-a spus Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Ancheta în acest caz de omor continuă sub coordonarea procurorilor criminalişti.

Mai puteţi citi

Deznodământ în cazul crimei de la Valea Viilor - victimei i-a fost înfipt un pix în gât şi a fost lovită cu tigaia în cap. Autorul a fost arestat preventiv

Giurgiu: Bărbatul audiat în cazul fetiţei de 3 ani dispărute de acasă, găsită moartă, arestat