Regal handbalistic la Mioveni: România -Danemarca. „Până şi căprioarele sunt nerăbdătoare să vadă Naţionala!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căprioarele au ajuns şi săptămâna aceasta la Sala Sporturilor din Mioveni FotoŞ Primăria Mioveni

Meciul România - Danemarca este programat miercuri seara, 2 martie, la Mioveni. Regalul handbalistic se ţine cu Cristina Neagu în teren. Înaintea handbalistelor, pe la Sala Sporturilor din Mioveni a trecut grupul de căprioare pe care localnicii îl văd tot mai des în oraş.

"Până şi căprioarele sunt nerăbdătoare să vadă din nou naţionala de handbal a României în Sala Sporturilor Mioveni!

Devenit deja o atracţie locală, grupul de căprioare ne-a vizitat din nou şi în această seară, pentru a se hrăni în locul special amenajat!", a scris marţi seara, pe Facebook, primarul Ion Georgescu.

Meciul la care face referire edilul e regalul handbalistic România - Danemarca.
 

Cristina Neagu a revenit la echipa naţională şi la Mioveni, fiind în lotul României pentru “dubla” importantă cu Danemarca, din preliminariile Campionatului European de Handbal Feminin EURO 2022. Turul România - Danemarca se va juca astăzi (2 martie) de la ora 18.00, în Sala Sporturilor Mioveni. 

Având în vedere interesul deosebit al suporterilor naţionalei feminine de handbal pentru acest meci, partida se joacă "cu casa închisă", biletele puse la vânzare de organizatori fiind epuizate.

Suporteriţele handbalistelor vin de la trei kilometri distanţă

Grupul e format din 10 căprioare şi vine din Pădurea Făget, aflată la trei kilometri distanţă de Sala Sporturilor. Animalele sunt foarte iubite de locuitorii oraşului. Sau, cel puţin, nimeni n-a îndrăznit să le pună gând rău, mai ales că 10 camere de luat vederi monitorizează în detaliu zona. 

Sunt aproape două luni de când căprioarele sunt văzute seara lângă Sala Sporturilor din Mioveni, aflată chiar în centrul oraşului. 

Câţiva iubitori de animale le-au amenajat un hrănitor, iar angajaţii Primăriei Mioveni le aduc constant hrană.

Vă recomandăm să mai citiţi

Ajutor pentru refugiaţii din Ucraina, de la Mioveni. „Este meritul comunităţii, nu al unui om sau al unui partid”

Cum se vede războiul de la clasa pregătitoare. Dialog între o învăţătoare din Piteşti şi elevii ei. „Când era mic, Putin era rău?” VIDEO