Profesoară hărţuită sexual de un elev de pe contul de Facebook al paznicului liceului. Cum l-au descoperit poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O profesoară care predă la unul dintre cele mai prestigioase colegii din Piteşti l-a acuzat pe paznicul liceului că ar fi hărţuit-o pe Facebook cu mesaje obscene. Poliţia Argeş l-a descoperit pe adevăratul autor al mesajelor. Este vorba de un fost elev, care i-a trimis mesajele profesoarei de pe contul de Facebook al paznicului.

În noiembrie 2017, profesoara de franceză Oana Tănase de la Colegiul Naţional ”I.C. Brătianu” din Piteşti l-a reclamat pe paznicul colegiului că i-ar fi trimis în repetate rânduri mesaje obscene pe Facebook şi în aceeaşi lună Poliţia Argeş a deschis un dosar in rem.

Surse judiciare au declarat pentru „Adevărul“ că autorul mesajelor obscene trimise profesoarei este un un tânăr de 19 ani, absolvent al unei şcoli profesionale din Piteşti. Respectivul tânăr făcea naveta aproape un an la Piteşti împreună cu Marian Sandu, paznicul Colegiului ”Brătianu”.

Cei doi s-au împrietenit, iar la un moment dat, în vara lui 2017, paznicul l-a rugat pe tânăr să îi facă un cont de Facebook. Tânărul i-a făcut cont, numai că şi-a salvat datele de identificare şi ulterior a început să trimită mesaje obscene pe reţeaua de socializare, inclusiv profesoarei Oana Tănase. Audiat, tânărul a recunoscut că el este autorul mesajelor pline de cuvinte obscene şi aluzii sexuale la adresa profesoarei.

”Dosarul este pentru hărţuire şi ameninţare, iar cercetările se fac în acest moment in rem. Alte detalii nu vă putem furniza la acest stadiu al anchetei”, a precizat pentru Adevărul Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliţiei Argeş.

Tânărul care a trimis mesajele obscene profesoarei pe internet riscă să fie cercetat şi pentru infracţiuni informatice, caz în care dosarul ar urma să fie preluat de către procurorii DIICOT.

Profesoara hărţuită a sesizat şi Ministerul Educaţiei.

Mai multe pentru tine:
Prima mașină cu conducere autonomă care „îți permite să-ți iei ochii de la drum”, scoasă la vânzare în SUA. Și nu e Tesla VIDEO
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Katie Price „a fentat” audierea în procesul de faliment de la Înalta Curte pentru a pleca în Cipru cu iubitul ei. Ce scuză a găsit
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Revenirea lui Halep, un fiasco. Roma i-a spus pas, Roland Garros se dezice de jucătoarele dopate
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
A fost directoare de bancă, dar a renunțat la job pentru un scop nobil. Irina Bogdan: „Trebuie să ne păstrăm copiii în țară“
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur