Piteşti: Dacia a dat startul la înscrierea pentru stagiile din 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţilor li se oferă şansa unei cariere la Dacia. Înscrierile pentru stagiile din 2011 au început şi se vor desfăşura până la 15 octombrie

Automobile Dacia a dat startul unei noi sesiuni de strângere a candidaturilor pentru stagiile organizate în 2011.

Pe site-ul companiei a fost afişată lista temelor de stagiu dedicate studenţilor interesaţi de o carieră în industria auto.

Stagiile se vor efectua în perioada aprilie – iunie 2011, în cadrul diverselor entităţi ale Grupului Renault România (Matriţe Dacia, Uzina Mecanică şi Şasiuri Dacia, Direcţia Inginerie Mecanică – RTR, Direcţia Sisteme Informatice România, Direcţia Logistică Centrală Dacia etc.).

“Printre avantajele pentru stagiari enumerate de constructorul auto se numără posibilitatea de a acumula experienţa necesară în mediul industrial şi de a-şi realiza lucrarea de licenţă, sub îndrumarea şi evaluarea continuă a unor specialişti în domeniu. În plus, stagiarii de la Dacia mai beneficiază de transport zilnic, cazare, masă de prânz gratuite şi o bursă lunară din partea companiei”, anunţă conducerea Dacia.

Înscrierea în Programul de Stagii  Dacia se poate face după completarea Formularului de Stagiu care este disponibil pe site-ul oficial www.daciagroup.com.

Candidatura se transmite la o adresă dedicată: relatii.universitati@daciagroup.com, până la data de 15 octombrie 2010. Urmează etapa a doua, în care studenţii selectaţi sunt invitaţi  la interviu, în faţa unei comisii. Aceasta este alcătuită dintr-un specialist de resurse umane şi viitorul „tutore” al stagiarului, respectiv unul dintre specialiştii de la Dacia care îl va coordona pe tot parcursul stagiului.