Piteşteanca Lavinia Postolache este Miss World România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dimensiuniele de invidiat 87-63-90   dar şi zâmbetul irezistibil   pe care l-a afişat pe toată durata  concursului desfăşutrat la Buşteni,  i-au adus Lavinei Postolache  titlul de Miss World România. Piteaşteanca s-a înscris întâmplător la concurs şi nu  se aştepta să plece acasă cu diadema de miss.

Piteşteanca în vârstă de 21 de ani a fost, timp de trei ani, elevă a Colegiului Economic Maria Teiuleanu din Piteşti de unde a plecat să studieze în America pentru ca mai târziu să-şi continue studiile economice la Monaco. Şi-a schimbat însă, opţiunile iar acum urmează cursuri de actorie  şi film la New York.
 Foştii săi profesori de la Colegiul Economic Maria Teiuleanu  au trăit cu bucurie vestea că Lavinia a primit diadema de Miss World România.

“ Mă bucur pentru ea. Era şi este , într-adevăr, o fată foarte frumoasă cu mult, mult bun simţ. Îmi plăcea că purta unifiormă şi-mi amintesc că-i stătea superb. Eu predam la clasa ei finanţe, impozite şi bănci  şi-mi amintesc că se descurca foarte bine! “, spune  Iulia Mielcescu, directorul Colegiului Economic Maria Teiuleanu din Piteşti.

 “A  urmat clasele a IXa şi a X-a la noi,  a plecat să studieze la un liceu din California iar clasa a XII-a a terminat-o tot la noi.  Era un copil bun , talentat, generos şi frumos. Ştiam c-o s-ajungă departe. În urmă cu puţin timp ne-am întâlnit şi am ieşit să bem un suc. Am întrebat-o despre modeling  dar, din modestie, nu mi-a spus nimic despre concursul acesta. Mi-a povestit, în schimb, că l-a întîlnit pe Leonardo di Caprio. Îi urez mult succes în cariera pe care şi-a ales-o”, spune Mariana Sbîrnea, fosta dirigintă a  Laviniei

 Părinţii Laviniei speră ca celebritatea  să nu-i creeze probleme


 Mama Laviniei, Nuţi Postolache  a fost,in sală, pe durata concursului şi mărturiseşte că se teme puţin pentru fiica sa :
„Se afla pentru puţin timp în ţară,  în vacanţă. A avăzut anunţul pe internet şi s-a înscris la Miss World România. Au acceptat-o imediat. Nu s-a gândit ea că o să câştige. Şi-a spus doar că o săptămână la munte nu-i va strica. Şi iată că a câştigat! Noi, sincer, nu suntem prea încântaţi, pentru că , în România, titlul de miss nu e văzut chiar cu ochi buni. Toate lumea se găndeşte că ai avut pile, sau mai ştiu eu ce, dar suntem alături de ea. Nu este cazul Laviniei care e o fată deşteaptă.Ştie la perfecţie trei limbi străine: franceză, engleză şi spaniolă şi va avea o carieră în teatru şi film!”, spune Nuţi Postolache, mama Laviniei.
Piteşteamnca va reprezenta ţara noastră la Miss World 2010, în China, de unde  speră sa revina cu marele titlu.