Ucigaşul fetei din Luminiş-Neamţ preferă siguranţa de după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe 26 februarie, Robert Fecioru a primit mandat de arest preventiv pentru 19 zile

Robert Fecioru nu a făcut recurs la propunerea anchetatorilor de prelungire a mandatului de arestare. Tânărul este cercetat pentru omor calificat fiind considerat autorul crimei din 25 februarie, când adolescenta Gabriela Irimia a fost bătută şi abandonată în şanţ.

Minorul de 16 ani nu a contestat decizia de menţinere a măsurii de arest preventiv luată de magistraţii Tribunalului Neamţ considerând, cel mai probabil, că demersul nu ar avea sorţi de izbândă.

Citeşte şi: Fată de 15 ani violată şi ucisă în bătaie în comuna Piatra Șoimului din Neamț

Autorul crimei de la Piatra Șoimului a fost arestat. Medicii legiști au stabilit că fata nu a fost violată

În plus, o eventuală cercetare în stare de libertate nu ar fi tocmai confortabilă pentru Fecioru în condiţiile în care sătenii din Luminiş sunt revoltaţi de crima petrecută în noaptea de 24/25 februarie.

Citeşte şi: Robert Fecioru va sta 19 zile în arest preventiv. Tânărul este cercetat pentru uciderea fetei de la Piatra Șoimului

A omorat o fată în bătaie de Dragobete

Robert Fecioru (16 ani), din Roznov, este cercetat pentru uciderea Gabrielei Irimia,  o adolescentă de 15 ani, pe care acesta s-a oferit să o conducă acasă după petrecerea de Dragobete. Primele cercetări au arătat că băiatul a forţat-o pe Gabriela să accepte raporturi sexuale, însă, orbit de furie că fost refuzat, a bătut-o pe minoră după care a abandonat-o în şanţ, la câţiva metri de casa ei.

Gabriela Irimia a murit la câteva ore distanţă în urma leziunilor suferite şi a hipotermiei severe.

Vezi şi: FOTOGALERIE Colegii au condus-o pe ultimul drum pe fata ucisă în bătaie. Sătenii din Piatra Şoimului îi doresc criminalului puşcărie pe viaţă

Rămâi pe neamt.adevarul.ro să afli cele mai importante ştiri din judeţ.