Poliţist bătut şi lăsat fără încărcător. „A preferat să-şi ia pumni şi picioare în cap, numai să nu ajungă pistolul la agresori “

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O patrulă mixtă de poliţie a fost atacată de doi indivizi în zona ştrandului din Piatra Neamţ. Cei doi agenţi au fost bătuţi, iar agresorii au vrut să fure şi pistolul.

O patrulă mixtă formată dintr-un poliţist local şi un agent de la Poliţia Municipiului Piatra Neamţ a fost agresată duminică dimineaţă, 12 august, de doi scandalagii, în ştrandul din oraş. Cei doi poliţişti au fost atacaţi de doi tineri, de 23 şi 29 de ani, fraţii Andrei Ionuţ şi Ovidiu Constantin Niculescu, chiar în momentul în care au coborât din maşina de intervenţie.

Poliţistul local a fost trântit la pământ, iar agresorii au făcut acelaşi lucru cu agentul Giuliano Ursu după care l-au lovit cu pumnii şi picioarele încercând să-i sustragă pistolul.  

„În timp ce-l loveau, au încercat să-i fure pistolul, dar au reuşit să scoată doar încărcătorul suplimentar aflat în locaşul special destinat. Poliţistul şi-a scos pistolul din toc şi l-a ţinut strâns, cu ambele mâini, în zona pieptului, stând cu faţa la pământ. A preferat să-şi ia pumni şi picioare în cap, numai să nu ajungă pistolul la agresori“, a precizat Ioan Cănărăul, liderul sindicatului Europol Neamţ.

Cei doi agresori au fugit în momentul în care în zonă a apărut un taxi, şi s-au ascuns în pădurea din zona ştrandului. Trupele SAS şi o altă patrulă solicitate i-au găsit pe cei doi pădure, iar încărcatorul a fost descoperit în locul unde aceştia l-au aruncat.

Incidentul a survenit la nici 48 de ore de la un alt caz în care un poliţist a fost rănit după ce a fost lovit în cap cu o furcă. Vineri seară, oamenii legii au fost solicitaţi, prin apel la 112, să intervină pentru aplanarea unui scandal în satul Itrineşti, comuna Mărgineni. Pentru a despărţi trei scandalagii, poliţiştii au folosit sprayul lacrimogen, reuşind încătuşarea a doi dintre agresori. Atunci, cel de-al treilea, în vârstă de 35 de ani, din Mărgineni, a luat o furcă cu care l-a lovit în cap pe unul dintre poliţişti. În acel moment, a fost tras un foc de avertisment în plan vertical, bărbatul  fiind imobilizat. Scandalul a fost aplanat după intervenţia luptătorilor SAS.

Mai multe pentru tine:
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Zodia binecuvântată de Paște. Este protejată de Dumnezeu și va trăi un adevărat miracol în zi de sărbătoare
Partidele din Bihor sunt încă indecise. Doar PNL şi-a depus listele, Ilie Bolojan cere votul pentru un nou mandat
Elev răpit de pe stradă, imobilizat pe bancheta din spate a unei mașini și amenințat. Totul a pornit de la o fată
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Timișoara strălucește în Duminica Floriilor. Explozie de culoare și parfum în oraș FOTO VIDEO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”