FOTO Un tânăr din Slatina, depistat în Craiova cu un pistol pe care îl deţinea ilegal. Bărbatul a avut o explicaţie greu de crezut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii craioveni l-au oprit pe tânăr pe strada Caracal din reşedinţa judeţului Dolj, găsind în maşina pe care acesta o conducea un pistol pentru care bărbatul nu avea autorizaţie.

Tânărul de 26 ani, din Slatina, a fost oprit în Craiova, în noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii doljeni efectuând noaptea trecută o amplă razie, în timpul căreia s-au instituit 47 de filtre rutiere. Printre şoferii traşi pe dreapta, aproximativ 1.000, a fost şi tânărul din Olt, în maşina căruia poliţiştii au depistat un pistol  cu două gloanţe în încărcător.

Imagine indisponibilă

„În urma controlului efectuat de poliţişti, în interiorul autoturismului, respectiv în cotiera dintre scaunele din faţă, a fost găsit un pistol, supus autorizării, prevăzut cu un încărcător, în care se aflau două cartuşe.
Poliţiştii au stabilit faptul că pistolul şi muniţia erau deţinute în mod ilegal de către persoana în cauză, acestea fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, agent principal Cosmin Grădinaru.

Tânărul este acum cercetat penal pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţilor, cauza fiind preluată de Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, din cadrul IPJ Dolj. Bărbatul ar fi încercat să le explice oamenilor legii că nici măcar nu ştia de existenţa pistolului, pentru că achiziţionase maşina, la volanul căreia se afla, de curând şi că, cel mai probabil, pistolul i-ar aparţine fostului proprietar al autoturismului.
 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite