Neamț: Liga2/Ceahlăul bate cu 3-1 la Juventus București și își asigură promovarea (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemțenii au întors rezultatul nefavorabil din prima repriză și au câștigat meciul prin reușitele lui Cebotaru și Gafița. După 23 de etape, Ceahlăul rămâne singura echipă neînvinsă din Liga secundă.

Update: Cebotaru și Gafița au semnat a 18-a victorie a nemțenilor în actuala stagiune

La pauză, Juventus București conducea cu scorul de 1-0 prin reușita lui Ștefan Constantin, din minutul 12. Oaspeții au egalat scorul pe tabelă la nouă minute de la reluare prin golul lui Cebotaru (min.56) și au trecut în avantaj în min.64 prin reușita lui Cristinel Gafița.

Înainte de golul de 2-1, jucătorul gazdelor, V.Alexandru a primit al doilea cartonaș galben pentru simulare și a fost eliminat de pe teren.

Tot atacantul nemțenilor a adus liniștea în minutul 75, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri. 

Ceahlăul a început partida de la București în formula: Villadsen - Nohai, Forminte, Viţelaru, Barna - Bădescu, Achim, Cebotaru (cpt), Chitoşcă - Constantinescu, Cr. Gafiţa. Pe parcurs au mai intrat Radu Miron (care l-a înlocuit pe Achim în prima repriză), și Margină, introdus pe final, în locul lui M.Constantinescu.

..............................

Nemțenii l-au recuperat pentru jocul de astăzi pe mijlocașul Bădescu, indisponibil de la finele lunii martie, dar nu se vor putea baza pe Vădrariu, accidentat în partida restantă disputată miercuri, 20 aprilie, cu FC Botoșani.

„Nu cred că se va putea observa vreo diferenţă pe teren, între replica de care am avut parte miercuri la Botoşani şi cea a următoarei noastre adversare", a spus principalul Costel Enache.

Înaintea jocului de astăzi, Ceahlăul conduce seria cu 56 de puncte, iar tehnicienii echipei vor să menține recordul de invincibilitate după cele 17 victorii și 5 meciuri de egalitate înregistrate în acest sezon.

În partidele disputate joi și vineri în seria 1 s-au consemnat următoarele rezultate:

Concordia Chiajna - Steaua II: 3-2

Săgeata Năvodari - FC Snagov: 2-0

Gloria  Buzău - Delta Tulcea: 0-1

Dinamo II - Farul Constanța: 3-0

CF Brăila - Viitorul Constanța: 0-0

CS Otopeni - Astra II Giurgiu: 1-0

Meciul Dunărea Galați - FC Botoșani se dispută astăzi de la ora 11.00