Ceahlăul pierde cu 2-0 la Chiajna. Nocturna stadionului a cedat pentru circa 10 minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nemțenii au vrut puțin și nu au obținut nimic din deplasarea de la Chiajna

Nemțenii au pus probleme adversarilor doar în prima parte a meciului, dar au căzut în repriza secundă. Și instalația de nocturnă a stadionului a cedat cu trei minute înainte de final, dar pana a fost remediată.

Formaţia gazdă a dominat întâlnirea, însă a reuşit să înscrie primul gol abia în minutul 72, prin Adi Popa, jucătorul marcând cu un şut plasat.

Concordia şi-a majorat avantajul trei minute mai târziu, prin Alex Dos Santos, după o pătrundere în careu, pe dreapta, a lui Adrian Popa.

Nu pot să nominalizez vinovaţi. Trebuie să revăd partida şi să trag nişte concluzii. Când pierdem, suntem toţi de vină", a spus Costel Enache, antrenorul nemțenoilor pentru prosport.ro.

În minutul 87, lămpile instalaţiei de nocturnă s-au oprit, stadionul din Chiajna fiind "luminat" doar de farurile ambulanţei de lângă teren. Defecţiunea a fost remediată în timp util astfel că s-au putut juca şi minutele rămase.

 „Aveam emoţii când s-a stins nocturna. Le-am spus jucătorilor că va porni, să nu se îngrijoreze", a declarat la finalul meciului Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Concordiei.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!