Oradea: Orădenii calculează probabilități, ca să câștige la loto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Orădenii calculează probabilități, ca să câștige la loto

În fiecare duminică orădenii întârziați se grăbesc spre loteriile din oraș, pentru a juca la Loto 6/49. Unii ai metode speciale de a-și alege numerele jucate.

Vânzătoarele de la loteriile din Oradea spun că duminica au întotdeauna mult de lucru. „Cum deschidem, cum apar clienții. Cei mai mulți ajung însă în jurul amiezii”, a spus în această dimineață S.P., o vânzătoare. O parte dintre pasionații jucători la loto se lasă pe mâna Fortunei atunci când aleg numerele pe care vor să le joace. Alții, în schimb, precum Szabo Csaba, au metode speciale de a calcula probabilitățile. „Am câștigat de mai multe ori, folosind o metodă de calcul proprie. E adevărat că nu au fost sume mari”, a povestit Szabo Csaba.

Premii de aproape 6 milioane de euro
Potrivit informațiilor de pe site-ul Loteriei Române, în urma tragerii Loto 6/49 care a avut loc joi, la categoria I a jocului Loto 6/49 se înregistreaza un report in valoare de 24.468.923,32 lei (peste 5,6 milioane euro).„Pentru tragerea Loto 6/49 de duminică estimăm la categoria I un fond de câștiguri în valoare de peste 25,5 milioane lei (peste 5,9 milioane euro)”, se arată în comunicatul loteriei. În urma repartizarii încasării la jocul Loto 6/49, din fondul de căștiguri rezultat se va aloca jumătate categoriei întâi, 20 procente categoriei a doua si 30 de procente categoriei a treia. Premiul de categoria întâi la jocul Loto 6/49 a fost câștigat ultima dată la data de 7 iunie 2009.

Mai multe pentru tine:
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar fi ajuns în semifinala Românii au talent: „E mafie acolo! I-ați tăiat aripile unui înger de copil! Rușine!”
O poliţistă i-a pulverizat colegului său spray paralizant în faţă. Reacții dure: „Din păcate de asemenea mimoze și botoxate este plină poliția”
Ce frumoasă a fost Daniela Nane la brațul iubitului mai tânăr. Parcă a renăscut! Controversele apărute după Premiile Gopo
Cel mai mare desant aerian după cel de-Al Doilea Război Mondial are loc în România
Patru femei britanice îl dau în judecată pe Andrew Tate pentru viol și abuz. „Un pas monumental în cazul nostru”
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Imagini cu Florin Piersic transportat de la Cluj la București cu un avion SMURD luat din mijlocul antrenamentelor NATO, după ce actorul a fost operat la inimă
Bătrână bolnavă, ucisă de un vecin. Ea suferea de demență, iar el n-a mai suportat s-o audă vorbind
Numărul contoarelor inteligente instalate de „Reţele Electrice” va ajunge la 1,7 milioane în acest an
Îndrăgita formație croată Magazin a concertat în premieră la Timișoara. Hituri nemuritoare au răsunat în Piața Victoriei FOTO VIDEO
Șir de retrageri la AUR. Partidul rămâne fără candidat la Primăria Sectorului 2