VIDEO Ieşeanul Andrei Leonte a câştigat concursul „X Factor“ FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Leonte, din echipa lui Mihai Moraru, a primit un cec de 200.000 de euro după ce a câştigat duminică finala show-ului „X Factor".

Publicul l-a ales câştigător pe Andrei Leonte, oferindu-i 51% dintre voturi. Acesta i-a avut contracandidaţi pe Iulian Vasile şi Alin Văduva. Fiecare a avut de interpretat câte trei piese.

Urmăreşte-l pe Andrei Leonte în concurs

Andrei Leonte a intrat în concurs cu piesele „The Man Who Can't Be Moved", „Someone like you" a artistei Adele şi a cântat alături de trupa Vama hitul „Vama Veche".

Daţi click pe imaginile de mai sus pentru a vedea mai multe fotografii cu evoluţia lui Andrei leonte pe scena de la X Factor

Andrei Leonte (22 de ani) este din Iaşi şi studiază în Bucureşti. Andrei a început să cânte încă din copilările, însă s-a hotărât să se ocupe de muzică cu seriozitate abia în clasa a IX-a. De atunci, a început şi lecţiile de canto. Spre sfârşitul liceului a reuşit să-şi convingă părinţii să accepte transferul lui la liceul de arte, Andrei studiind în acel moment la o clasă de filologie.

Ieşeanul Iulian Canaf, eliminat de la Vocea României

Excentricul Iulian Canaf: „Sunt un apostol al blues-ului“. Fiul cel mic îi calcă pe urme FOTOGALERIE

„Fenomenul“ Iulian Canaf, susţinut de sute de mesaje pe Facebook pentru Vocea României

Mai multe pentru tine:
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Elev răpit de pe stradă, imobilizat pe bancheta din spate a unei mașini și amenințat. Totul a pornit de la o fată
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Dubai va continua planul de extindere a aeroportului Al Maktoum în valoare de 35 de miliarde de dolari
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Timișoara strălucește în Duminica Floriilor. Explozie de culoare și parfum în oraș FOTO VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate