Adrian Corduneanu trimis la plimbare de procurori FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una din imaginile postate pe contul creat cu numele lui Adrian Corduneanu

Adrian Corduneanu, membru al temutului clan interlop, nu a convins DIICOT să-l găsească pe cel care „i-a pătat imaginea" pe Facebook.

Adrian Corduneanu (33 de ani) a fost pasat de procurorii de la Crimă Organizată către instanţă. Oficialii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizate Iaşi (DIICOT) au dispus neînceperea urmăririi penale în cazul plângerii făcute de membrul clanului ieşean în care preciza că persoane necunoscute i-au făcut un cont fals pe reţeaua de socializare Facebook şi îi terfeleşte imaginea.

Ioan Clămparu, cel mai căutat interlop român, invitat de seamă la nunta Cordunenilor

Anchetatorii au considerat că fapta nu constituie o infracţiune, iar dacă Adrian Corduneanu consideră că i-a fost denigrată imaginea se poate adresa instanţei civile. „Nu mi se pare o soluţie legală şi corectă. Dacă era vorba despre o altă persoană, viaţa privată ar fi fost protejată. Mă voi consulta cu clientul meu şi vom decide dacă vom face plângere împotriva soluţiei", a declarat Raluca Andrei, avocata lui Adrian Corduneanu.

Nu putea să-şi facă un cont pentru că era închis

Adrian Corduneanu s-a plâns, în februarie, că persoane necunoscute i-au făcut un cont fals pe Facebook şi au folosit fotografii şi date personale. Ieşeanul le-a cerut anchetatorilor să facă cercetări pentru fals privind identitatea şi infracţiuni informatice. De asemenea, tânărul precizează că nu ştie să-şi facă cont pe reţeaua de socializare şi nici nu avea cum să îşi creeze o pagină pe Facebook, având în vedere că era închis în acea perioadă.

„În mod evident, cineva doreşte să-mi facă rău şi acest cont este anume deschis pentru denigrarea subsemnatului în faţa opiniei publice şi a autorităţilor statului, făcându-se referiri tendenţioase la structuri precum DNA sau DIICOT", a precizat Adrian Corduneanu în plângere.

Trei membri ai clanului Corduneanu au fost puşi în libertate

Pe un cont subscris ieşeanului au apărut diferite poze cu el şi familia lui din vacanţe sau de la petreceri. Astfel, Adrian Corduneanu apare în piscină, la mare etalându-şi zecile de tatuaje, în pat, pe plajă într-un baldachin sau la petreceri de la care nu lipsesc cântăreţii de manele.

Iaşi: Eliberarea clanului Corduneanu, decisă de judecători la o oră şi jumătate după proces

Cordunenii şi-au înnoit imaginea pe Facebook cu fotografii în care mimează opulenţa FOTO

Ieşeanul este judecat alături de fraţii săi şi alţi membri ai clanului pentru înşelăciune, spălare de bani şi şantaj.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!