Marian Godină şi-a găsit naşul. „Poliţistul viral” a anunţat nunta şi împarte „amenzi” pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul Marian Godină şi-a cerut iubita de soţie şi a publicat invitaţiile la nuntă pe Facebook. Naşii săi şi ai miresei vor fi soţii Berbeceanu.

Traian Berbeceanu şi soţia sa, Gabriela, vor fi naşii „poliţistului viral” Marian Godină, care a anunţat, pe Facebook, că se căsătoreşte cu logodnica sa, Georgiana Dascălu. A care a cerut-o în căsătorie în 2016, însă nunta va avea loc în acest an, la Braşov.

„Iubita mea mi-a spus că îşi doreşte nişte invitaţii de nuntă originale. Au ieşit cam aşa. Şi uite cum, deşi nu mai lucrez la rutieră, o să mă apuc de împărţit din nou amenzi”, a anunţat poliţistul Marian Godină, pe Facebook, publicând invitaţiile de nuntă.

„Marian Godină şi Georgiana Dascălu au săvârşit următoarele: Cunoscându-se în împrejurări necunoscute, dar favorabile, s-au îndrăgostit iremediabil şi au devenit inseparabili. Fapta este prevăzută de art. 259 din Codul Civil şi este sancţionată cu obligarea de a trăi împreună pentru tot restul vieţii”, informează poliţistul, în invitaţiile de nuntă publicate.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Secretul cărţii lui Traian Berbeceanu a fost dezvăluit: „S-a născut din dorinţa ca adevărul să ajungă la domniile voastre”

Traian Berbeceanu, fostul şef al BCCO Alba, achitat în dosarul în care procurorii DIICOT l-au arestat pentru sprijinirea unor grupări infracţionale, a dezvăluit motivele pentru care a început să scrie cartea „Radiografia unei mârşăvii judiciare", în care relatează despre episoadele dramatice prin care a trecut în ultimii ani.

Confesiunile lui Traian Berbeceanu din cele mai negre zile. A vorbit despre calvarul din arest: „Eram şocat. Voiau să mă umilească şi să mă chinuie”

Traian Berbeceanu, fostul şef al BCCO Alba, a vorbit pentru prima dată, în detaliu, despre calvarul primelor zile petrecute în arest, la aproape patru ani de la ziua în care foştii săi anchetatori l-au pus sub acuzaţie pentru infracţiuni pe care instanţa de fond a stabilit că este nevinovat.

Surpriza lui Traian Berbeceanu, la un an de la achitarea sa în dosarul „fabricat”: „Radiografia unei mârşăvii judiciare"

Traian Berbeceanu, fostul şef al BCCO Alba, a „împlinit” un an de la achitarea sa în procesul în care a fost acuzat de favorizarea unor grupări infracţionale. Probele strânse de anchetatorii săi s-au dovedit „fabricate”, iar aceştia au fost condamnaţi. „Radiografia unei mârşăvii judiciare" este titlul unei viitoare cărţi despre care poliţistul anunţă, misterios, că va apărea „în curând”.