Grădina zoologică şi Castelul Corvinilor vor putea fi vizitate gratuit de elevi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de o aproape săptămână, elevii şi studenţii din Hunedoara vor avea acces gratuit la Grădina zoologică a municipiului şi la Castelul Corvinilor. Administraţia locală a luat această măsură, cu ocazia evenimentului „Săptămâna altfel”.


Grădina zoologică din Hunedoara îşi redeschide porţile pentru vizitatori, din 7 aprilie. În perioada 7 – 14 aprilie, vizitarea zoo-parcului va fi gratuită pentru elevi şi studenţi, potrivit unei hotărâri a administraţiei locale, luate cu ocazia acţiunilor din „Săptămâna altfel”.

Grădina zoologică va putea fi vizitată zilnic, între orele 10:00 şi 18:00.

Şi la Castelul Corvinilor, porţile vor fi deschise gratuit pentru elevi şi studenţi, iar programul de vizitare va fi între orele 9:00 şi 20:00. Sufrageria Bethlen a Castelului Corvinilor găzduieşte în această perioadă expoziţia de pictură abstractă a artistului Florin Scurtu.


Vă recomandăm şi:

Grădina zoologică din Hunedoara a rămas sub lacăt, deşi au fost investiţi 400.000 de euro în modernizarea ei          Grădina zoologică din municipiul Hunedoara a fost deschisă publicului în 2013 în doar două zile. Zoo Hunedoara a rămas închisă deşi în urmă cu un an, administraţia locală a făcut recepţia unor lucrări de modernizare în valoare de 400.000 de euro, finanţate de Ministerul Mediului şi primărie.

Ziua porţilor deschise a adus sute de vizitatori la Zoo Hunedoara          Porţile grădinii zoologice au fost deschise astăzi publicului, cu ocazia Zilelor municipiului Hunedoara. Aproape 1.000 de oameni au vizitat animalele din zoo-parc.

VIDEO Hunedorenii au făcut haz de necazul grădinii zoologice: o specie din zoo-parc a stârnit ironia vizitatorilor            Peste 1.000 de hunedoreni au vizitat grădina zoologică din Hunedoara, redeschisă pentru o zi, cu ocazia Zilei Copilului. Parcul se află în restaurare, iar proiectul a fost demarat în urmă cu doi ani, însă autorităţile locale, beneficiare ale investiţiei de circa 400.000 de euro, nu pot preciza când vor fi încheiate lucrările.