Vrei un oraş curat? Vino la "Let's Do It, Romania!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marea acţiune de curăţenie în toată ţara se apropie cu paşi repezi. Echipa gălăţeană "Let's Do It, Romania!" îndeamnă doritorii de a se implica să se înscrie la punctul de înscriere pentru voluntari, situat pe faleza inferioară a Dunării.

Cei care vor să contribuie la transformarea Galaţiului într-un oraş curat sunt aşteptaţi să se înregistreze în acest weekend, în intervalul orar 19-22 la punctul de înscriere aflat pe Faleza inferioară a Dunării. Înscrierile se fac şi online , pe site-ul www.letsdoitromania.ro - sectiunea "Vreau sa ma inscriu".

„Pe 24 septembrie 2011 ne-am propus să fim cel puțin 500.000 de voluntari pentru curăţarea mormanelor de gunoi din arealele naturale ale ţării, într-o singură zi, iar cu tine alături suntem cu un pas mai aproape de a atinge acest obiectiv. Vă aşteptăm in numar cât mai mare pentru a arăta că avem dezvoltat spiritul civic şi că putem scoate ţara noastră de sub mormanele de gunoi adunate de-a lungul timpului", spune Oana Pasat, coordonator "Let's Do It, Romania.

La acţiune vor participa, de asemenea, angajaţii şi deţinuţii din cadrul Penitenciarului Galaţi.