Accidentul bizar în urma căruia doi şoferi au încheiat o înţelegere amiabilă, pentru ca, după câteva ore, să apară o victimă a incidentului rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii investighează circumstanţele în care s-a produs un accident rutier. Şoferul unui autobuz nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a acroşat o altă maşină, iar în urma impactului un pasager din mijlocul de transport a fost rănit.

Joi, 30 ianuarie, pe bulevardul Traian Vuia, din municipiul Galaţi, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate un autobuz şi un autoturism.

Bărbatul aflat la volanul autobuzului nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, de pe prima bandă de circulaţie pe cea de-a doua, acroşând un autoturism care se deplasa regulamentar, în acelaşi sens.

”După incidentul rutier, întrucât în primă instanţă nu a existat nicio persoană rănită, cei doi conducători auto au încheiat o constatare amiabilă. Ulterior, în jurul orei 18,25, un bărbat, de 60 de ani, pasager în autobuz, a apelat numărul unic de urgenţă 112, declarând că a fost victimă în respectivul incident. Acesta a fost transportat la spital, în urma investigaţiilor medicale urmând să se stabilească dacă necesită internarea”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cei doi conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.