Nou manager la Spitalul CFR din Craiova. Fostul director: "Am coloană vertebrală ca să mai rămân"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul CFR din Craiova. Foto: Arhivă.

Spitalul CFR din Craiova are de ieri un nou manager, numire care a fost făcută prin Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii. Este al treilea manager din acest an care ocupă funcţia de conducere a spitalului.

Mihaela Popescu, medic internist la Spitalul CFR din Craiova, este de ieri manager al unităţii spitaliceşti. "Da, mi-a fost aprobată demisia. Da, doamna Mihaela Popescu este manager, printr-un ordin de numire al ministerului pe care l-am primit ieri. Nu regret (că mi-am depus demisia - n.r.). Am coloană vertebrală ca să mai rămân", a declarat doctorul Tiberiu Ţenea, fost manager al spitalului, care în prezent este chirurg la Spitalul CFR din Craiova.

Directori pe bandă rulantă

Conducerea Spitalului CFR din Craiova s-a schimbat de două ori în acest an, în urma depunerii demisiilor şi chiar a demiterilor de către Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii. Fostul director medical şi manager au ocupat funcţii de conducere pentru doar două luni, după care şi-au depus demisia la sfârşitul lunii octombrie, când gestul le-a fost urmat şi de directoarea financiar contabilă.

EXCLUSIV Managerul spitalului CFR din Craiova a fost demis de minister

Doi directori de la Spitalul CFR şi-au depus demisiile. Managerul spune că nu are bani pentru salariile angajaţilor

Spitalul CFR din Craiova funcţionează de câteva zile fără director economic. Află din ce cauză!