Suspectul în cazul interlopului împuşcat: „un hanorac“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giolacai Arsen

Anchetatorii nu au prea multe detalii despre cel care l-a împuşcat, după miezul nopţii de sâmbătă spre duminică, pe interlopul Giolacai Arsen. El ieşise dintr-un bloc situat în intersecţia Trocadero din Constanţa şi a urcat în maşina sa, un Opel Astra, moment în care atacatorul s-a apropiat de geamul portierei şi a tras două gloanţe, ţintind capul victimei.

Arsen a fost împuşcat de la mai puţin de un metru, cu un pistol de calibru 9 milimetri, şi a fost nimerit în zona gâtului şi a pieptului: „Trăgătorul purta un hanorac negru, avea gluga trasă pe cap şi a fugit pe una dintre străzile secundare", a declarat şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, comisar şef, Dumitru Catană.

Anchetatorii continuă să audieze martori care ar putea să-l identifice pe atacator. Victima a fost transportată cu elicopterul la Spitalul Floreasca din Bucureşti, la insistenţele familiei şi cu acordul medicilor de la Constanţa, care s-au declarat depăşiţi de gravitatea leziunilor. Arsen e internat la Terapie Intensivă, iar chirurgii nu au reuşit să-i extragă cele două gloanţe din corp, deoarece sunt prea aproape de organele vitale.

Mai multe pentru tine:
Medicamentele care vor fi retrase din farmaciile din România, de săptămâna viitoare
De la 1 septembrie se va modifica plafonul peste care se impozitează pensiile. Marcel Ciolacu: „Nivelul de trai s-a scumpit“
Șarpe uriaș descoperit într-un parc din orașul Simeria. Speriați, oamenii au sunat la 112
„Dare to Learn” aduce România pe harta mondială a educației. Zack Kass, Sugatra Mitra, Cami Anderson și Vicky Colbert vor dezvălui profesorilor și specialiștilor în HR, managerilor și antreprenorilor secretele metodelor de învățare
Cântăreața Nicole Cherry nu mai face nuntă în străinătate cu Florin Popa: „Mi-ar fi plăcut Italia” VIDEO
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Un adolescent și-a falsificat buletinul pentru o petrece noapte într-un club din Brașov. Ce l-a dat de gol
Sora lui Culiță Sterp îi dă replica Marei Bănică: „Ca să vorbești așa trebuie să fii ultima...să nu zic ce. Să îți fie rușine”
Surse: Jennifer Lopez și Ben Affleck au divorțat. Ce a răspuns artista când a fost întrebată de divorț / Actorul nu mai poartă verigheta
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”
Poliția Română și Parchetul General, pe urmele evazioniștilor: peste150 de percheziții pentru combaterea infracțiunilor economice VIDEO