Sens unic pe strada Nicolae Iorga. Ambulanțele vor face ocol pentru a duce pacienții la Urgența spitalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De mâine, 17 octombrie, pe artera stradală ce unește bulevardele Tomis și Lăpușneanu se va circula cu restricție de trafic, din cauza șantierului de la noua parcare a spitalului. Șoferii vor putea circula pe o singură bandă, pe porțiunea cuprinsă între Bulevardul Tomis și aleea Panselei, numai dinspre bulevard spre alee.

Instituirea sensului unic pe artera extrem de aglomerată a fost determinată de lucrările la parcarea supraetajată din dreptul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Zona a fost împrejmuită în luna septembrie, iar când pe stradă mai survine vreo avarie RAJA, traficul este strangulat.

Mai mult, strada era intens uzitată de ambulanțe pentru a scurta drumul către Urgență. Autosanitarele vor fi nevoite de acuma să facă un ocol semnificativ pe arterele ocolitoare (Bulevardul Mamaia, Bulevardul Tomis, strada Poporului, strada Lahovari și strada Mihai Viteazu) ca să transporte pacienții.

Citește aici cât va dura restricția de circulație


 

Mai multe pentru tine:
Cea mai mare supărare a lui Florin Piersic. Interviu cu dezvăluiri cu marele actor: „Aici e nenorocirea. Bă, când am auzit, am vrut să mă împușc în fund, dar n-am gloanțe. Mi-e jenă să ...”
Legea care dezincriminează evaziunea fiscală sub un milion de euro, dacă prejudiciul este plătit, promulgată
Irina Begu a scăpat de Rybakina, care s-a retras chiar înainte să intre pe teren. Cu cine joacă în turul 2 la Roma
Bijuteria contemporană: Arta care a dobândit puteri vindecătoare, cu Dan Pierșinaru, artist vizual, fondator AUTOR
Florin Piersic, supus unei operații dificile la Spitalul Foișor. Medicii au descoperit ce anume i-a provocat infecția generalizată
Reacția lui Luka Doncic, după ce un jurnalist a dat play din greșeală unui film porno în timpul conferinței de presă VIDEO
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia
Ce frumoasă a fost Daniela Nane la brațul iubitului mai tânăr. Parcă a renăscut! Controversele apărute după Premiile Gopo
#MediciBuni – Dr. Horațiu Mureșan, MedLife: „Testarea genetică - cheia prevenției și personalizării tratamentului în cancerul de sân și ovarian”
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar fi ajuns în semifinala Românii au talent: „E mafie acolo! I-ați tăiat aripile unui înger de copil! Rușine!”
Mituri despre înghețarea ovulelor: Ce trebuie să știi pe măsură ce vârsta medie de concepție crește