Constanţa: A ars de viu din cauza unei lumânări aprinse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 52 de ani din Eforie Sud care se adăpostea într-o anexă improvizată de lângă casa fiului său vitreg a murit carbonizat aseară, din cauza unei lumânări ce a fost uitată aprinsă.

UPDATE ora 8.50 După mai bine de o oră, pompierii au reuşit să stingă flăcările care au cuprins locuinţa improvizată. Ancheta a stabilit că Alexiu Florică (52 de ani) a murit carbonizat într-o anexă a casei situate pe strada Transilvaniei. Imobilul îi aparţine lui Nicolae Popa, fiul vitreg al bărbatului care a ars de viu. Flăcările au izbucnit din cauza unei lumânări uitată aprinsă de bărbatul care se adăpostea în locuinţa improvizată. Intervenţia s-a încheiat aseară, în jurul orei 20.10.

O lumânare lăsată aprinsă a provocat un alt incendiu aseară, în jurul orei orei 18.00, la o casă situată pe strada Medeea numărul 21. Acoperişul unui anexe care îi aparţine lui Chirea Toanacă a ars pe o suprafaţă de patru metri pătraţi. Flăcările au cuprins mai multe materiale textile şi plastice. Incendiul a fost stins după aproximativ 30 de minute şi nu au fost înregistrate victime.

Din primele informaţii, este vorba despre o persoană care locuia împreună cu mai multe persoane într-o locuinţă de pe strada Transilvaniei numărul 5 din localitatea Eforie Sud. Autospecialele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au ajuns la solicitare şi încearcă să stingă flăcările. Ancheta demarată de ISU va stabili cauzele incendiului.