Copil transportat sub luneta maşinii, în portbagaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine surprinsă pe o stradă din centrul Clujului. FOTO: captură video

Un copil de câţiva ani a fost filmat în timp ce stătea în spaţiul de sub luneta unei maşini aflate în mers pe o stradă din centrul Clujului. Legea prevede condiţii speciale de transport pentru copii.

Imaginile au fost surprinse pe strada Horea din centrul municipiului Cluj-Napoca, maşina deplasânduse pe direcţia gară- centru. „La un moment dat, la semafor, copilul de doar câţiva ani a revenit pe banchetă, dar tot nu s-a aşezat corespunzător”, informează Digi24.ro. Potrivit legii, până la înălţimea de 1 metru şi 35 centimetri, copiii trebuie transportaţi în scaune speciale, cu centura pusă.

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Mircea Geoană cere românilor din America să facă o petiție către noul congres american pentru eliminarea vizelor VIDEO
Avarie la rețeaua de conducte. O sută de blocuri din București rămân fără apă caldă până la 1 mai
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Situaţia de pe front s-a „deteriorat”, afirmă comandantul-şef al forţelor ucrainene