Ziua sportului, sărbătorită pe 25 mai. Crosul de 10 kilometri se desfăşoară la stadionul Dunărea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Szabo încurajează tinerii să facă sport Foto:CSS Călăraşi

La Călăraşi, sâmbătă, 25 mai, se va da startul celei mai mari competiţii sportive. La stadionul Dunărea, TenarisSilcotub în parteneriat cu autorităţile locale organizează „Ziua Sportului“.  Gabriela Szabo , campionă olimpică la atletism, şi Diana Oprea, campionă mondială la fitness, vor fi prezente la desfăşurarea competiţiilor.

 Crosul de 10 kilometri va începe la ora 10.00, iar alergătorii se pot înscrie online pe site-ul www.ziuasportuluitenaris.ro. Alergătorii vor face 25 de tururi de pistă. Competiţiile de volei, badminton, baschet, atletism pentru copii sau concursurile pentru toată familia sunt doar câteva din activităţile sportive organizate pe terenul de zgură al stadionului Dunărea din Călăraşi.

Ziua Sportului este un eveniment iniţiat de TenarisSilcotub cu scopul de a promova mişcarea şi sănătatea. Timp de o zi întreagă tot oraşul se pune mişcare, de la mic la mare! Este o modalitate de a sărbători, prin mişcare, prietenia cu sportul, sau, în cazul celor care se afla abia la început, de a da startul unui stil de viaţă sănătos.
 

Mai multe pentru tine:
Cum s-a transformat Angela Similea în cei 77 ani. Diva Generației de Aur a trăit o iubire imposibilă: „Nu am avut un amor cu ea ca să mă despart de soţia mea”
China pune tunurile pe UE, inițiind o nouă investigație antidumping, pentru importurile de carne de porc
Dragoş Dolănescu, fiul regretatului artist Ion Dolănescu, are planuri măreţe cu moştenirea lăsată de tatăl lui. Ce se va întâmpla cu vila cu 15 camere din Sinaia
Cum arată Margareta Pâslaru la 81 de ani. Cine au fost cu adevărat părinții doamnei muzicii românești
Focuri de avertisment la granița dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud, chiar în ziua în care Vladimir Putin merge la Phenian
Am câștigat și al doilea meci cu Ucraina. Româncele le-au surclasat pe susținătoarele țării vecine GALERIE FOTO
Un nou tip de tratament al tumorii hepatice este realizabil şi în România. „Cu ani în urmă, acest diagnostic însemna automat o condamnare la moarte”
Thailanda, pe punctul de a legaliza căsătoria între persoane de același sex. „Sunt încrezător că legea va trece”
Liderii UE nu au reușit să cadă de acord asupra celui de-al doilea mandat al Ursulei von der Leyen la şefia Comisiei Europene. Care a fost motivul?
Cele 4 zodii care vor fi protejate de Divinitate după solstițiul de vară din 2024. Bani, vacanțe în destinații de vis și o nouă iubire pentru acești nativi
VIDEO Noapte albă în Munchen, după victoria superbă cu Ucraina. Moment emoționant creat de fanii României