Vezi aici reţete de bucate tradiţionale de Paşte preparate de gospodine
0Borşul de miel, cozonacul, friptura de miel, drobul şi ouăle roşii nu trebuie să lipsească de pe masa tradiţională de Paşte.Iată aici cum gătesc gospodinele din Brăila.
BORŞ DE MIEL, reţetă de la Lenuţa, 63 de ani
Capul de miel şi o bucată de pulpă se fierb după ce în prealabil au fost opărite şi spălate în mai multe ape. După ce au fiert, se schimbă apa şi se adaugă legume (morcov, ţelină, pătrunjel, ceapă verde) şi - secret- un căţel de usturoi, întreg. Se drege cu borş, se pune suc de roşii, se sărează după gust şi se condimentează cu verdeaţă, îndeosebi cu leuştean. După gust, în farfurie, se drege cu smântână. Poftă bună!
BORŞ DE MIEL
CITIŢI AICI ARTICOLUL INTEGRAL