Bărbat care în urmă cu 15 ani şi-a ucis sora, reţinut după ce acum şi-a omorât în bătaie tatăl

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva Adevărul

Un bărbat din localitatea buzoiană Căpăţîneşti, care în urmă cu aproximativ 15 ani şi-a ucis sora, a fost reţinut după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, şi-ar fi omorât în bătaie tatăl.

Potrivit procurorului Iulian Mocanu, între bărbatul de 44 de ani şi tatăl său de 80 de ani a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bătrânul a fost lovit de mai multe ori.

"A avut loc un conflict spontan între autor şi tatăl acestuia, autorul i-a plicat mai multe lovituri, survenind decesul. Au fost conflicte familiale, victima fiind în vârstă, au fost incidente, concluzia o tragem singuri. Necropsia se va realiza în cursul zilei de miercuri şi vom vedea ulterior. E vorba de omor deosebit de grav", a declarat, miercuri, procurorul Iulian Mocanu.

Agresorul este recidivist, în urmă cu aproximativ 15 ani omorându-şi sora care era cu 17 ani mai mare, scrie Mediafax.

Localnicii povestesc că bărbatul i-ar fi făcut avansuri surorii, iar pentru că aceasta nu a răspuns, a ucis-o, înjunghiind-o de mai multe ori. Ulterior, bărbatul a ascuns obiectele cu care a omorât-o pe femeie în masca unui televizor, iar cadavrul acesteia sub un pat din locuinţă.

Atunci, agresorul a fost condamnat la 13 ani de închisoare, iar în urmă cu patru ani a fost eliberat.

Bărbatul avea probleme cu alcoolul, localnicii povestind că îi lua pensia tatălui pentru a-şi cumpăra băutură, iar pe bătrân îl lăsa nemâncat zile întregi.

"Am venit azi (n.r. - miercuri) la locuinţa unchiului meu, răposatul, pentru că nu credeam să fie adevărat ce am auzit, că a murit, de moarte bună, cum a spus fi-su. L-am găsit în pat fără suflare, l-am scăldat şi l-am îmbrăcat. Avea foarte multe urme de lovituri, strivit la faţă şi vânăt pe tot corpul. Bătrânul se văita mereu că băiatul lui obişnuia să-l bată, însă el nega întodeauna şi spunea că moşul cade şi se loveşte singur", a declarat unul din nepoţii victimei.

Bărbatul de 44 de ani a fost reţinut, urmând să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Mai multe pentru tine:
Horoscop luni, 20 mai. Zodia frământată de gânduri. Ce nativi bifează reușite
Teo Trandafir și Ilinca Vandici au vrut să știe câți bani face Andreea Bostănică: „Ce învață tinerele alea care se uită?”
Cafeaua Marghilomana, relansată la conacul marelui politician Alexandru Marghiloman. Cum se prepara celebra licoare interbelică VIDEO
LIVE TEXT | Toată armata iraniană caută elicopoterul prăbușit în care se află președintele Ebrahim Raisi. Oficial iranian: „Viața președintelui este în pericol” FOTO
Video/Foto Ronald Gavril, condus în ringul de box de Laurențiu Reghecampf Jr. / Anamaria Prodan și iubitul ei, sărut pasional după victorie: „Ana, ești minunată. Îți dedic întreaga victorie”
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1
Carla's Dreams, acuzat că ar fi urcat pe scenă sub influența substanțelor interzise, într-un TikTok viral. „Ăștia sunt idolii copiilor”. Ce spune artistul VIDEO
Zodii care vor primi ceea ce au visat întreaga viață. Săptămâna 20-26 mai se anunță cea mai norocoasă din viața lor
Aradul și a cincea Cruciadă. De ce erau amenințați preoții cu excomunicarea. Conexiunile care au marcat istoria, din cele mai vechi timpuri
Tatăl lui Adrian Sârbu, fostul patron patron PRO TV, mort după ce a fost găsit înjunghiat
De la 1 iulie se scumpesc carburanţii! Cu cât va plăti mai mult un șofer român pentru plinul la maşină