Un poliţist rutier pe motocicletă a fost a fost lovit de o maşină, în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTOilustrativă Politia Romana

Un motociclist din cadrul Brigăzii Rutiere a poliţiei a ajuns la spital, luni după-amiază, după ce a fost rănit, într-un accident produs în zona intersecţiei Calea Călăraşi-strada Agricultori din Bucureşti.

„În jurul orei 14.10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier în zona intersecţiei Calea Călăraşi-str.Agricultor.

Conducătorul unui autovehicul care circula pe str. Agricultori a intrat în coliziune cu motociclist din cadrul Brigăzii Rutiere, aflat în timpul serviciului. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea poliţistului rutier, care a fost transportat la spital pentru îngrijri medicale", a transmis Brigada Rutieră.

Ambii conducători de autovehicule au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

În prezent se efectuează cercetarea la faţa locului, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier.

"La acest moment circulaţia autovehiculelor se desfăşoară sub îndrumarea poliţiştilor rutieri, iar tramvaiele sunt stocate pe ambele sensuri de deplasare", conform sursei citate.