Super tombolă în Piaţa Crângaşi: Câştigătorul va primi echivalentul greutăţii lui în carne de porc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, începand cu ora 14.00, Moş Crăciun sfidează criza în Piaţa Crângaşi. Sacul său va fi doldora de cadouri, premii şi surprize atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari.

Pentru copii însă Moşul a pregătit o seară cu totul specială. Ajutat de Clovnul Marcelino şi de o întreaga suită de spiriduşi şi zâne, acesta îi va picta pe faţă pe copii. Pentru copiii cuminţi Moşul are pregătite nenumărate cadouri: jucării, dulciuri şi multe alte bunătăţi.

Pentru cei mari a pregătit o mega-tombolă cu începere de la ora 16.00, unde marele câştigător va primi greutatea lui în carne de porc. Clienţii noştri vor mai putea câştiga brazi împodobiţi sub care să îşi pună cadourile în seara de Crăciun; înaltimea lor în cârnaţi; şi coşuri cu produse tradiţionale numai bune de pus pe masa de Crăciun.

Moşul nu a uitat nici de colindători: vor cânta Gloria şi corurile de copii Allegretto şi Adagio. Show-ul va începe de la ora 14 şi s eva termina la ora 20.00.


Mai multe pentru tine:
Un om de știință a elucidat misterul „blestemului faraonului”. Ce i-a ucis pe cei care au deschis mormântul lui Tutankhamon
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Destinație de weekend. Muzeul Chihlimbarului găzduiește cea mai mare pepită de rumanit din lume VIDEO
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Cum își asigura un tânăr din Olt banii de păcănele. Polițiștii i-au găsit acasă zeci de bancnote de 200 și 500 euro
Crenvurștii, mai nocivi decât legumele sau fructele cu pesticide. Ce spun specialiștii
Peștera mortală. O cavernă din Kenya, despre care se crede că este sursa Ebola, ar putea provoca următoarea pandemie
Atacuri de ambele părţi, în cursul nopţii, vizând obiective de infrastructură
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Zodiile care după Paște vor scăpa de toate problemele și vor avea o perioadă de vis. Fericirea o să-și facă simțită prezența și în viața lor