Bărbatul împuşcat în ceafă în timp ce încerca să fure un laptop a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul împuşcat în ceafă în incidentul de la Afumaţi, din 2 martie, în timp ce încerca să fugă după ce a fost surprins în timp ce încerca să fure un laptop, împreună cu mai mulţi complici, a murit vineri dimineaţa, în jurul orei 4.00.

Trei dintre cei patru suspecţi în cazul furtului de la Afumaţi-Ilfov au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, potrivit deciziei din 5 martie a Judecătoriei Sectorului 5, prin care a fost admisă cererea procurorilor.


Jaful a avut loc pe 2 martie, în jurul orei 13.30. Hoţii au încercat să fure un laptop dintr-o autoutilitară oprită pe DN2, însă au fost surprinşi de un echipaj de poliţie, s-au urcat într-o maşină şi au încercat să fugă. Maşina a fost oprită, după ce poliţiştii au tras mai multe focuri de armă.

Unul dintre fugari a fost rănit la ceafă de poliţişti şi transportat la spital. Ceilalţi trei s-au baricadat într-o casă din Afumaţi, iar apoi au fugit prin spatele imobilului.

Primul fugar a fost prins în noaptea de 3 spre 4 martie, în vama Nădlac, în timp ce încerca să părăsească ţara, la bordul unui autocar. Al doilea s-a predat pe 4 martie, iar al treilea a fost găsit în aceeaşi zi după şase percheziţii făcute în localitatea Moviliţa din Ialomiţa.

Cazul este instrumentat de procurorii Parchetului General.