Victorie dramatică pentru CSU Braşov pe terenul echipei Dinamo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea de baschet masculin CSU Braşov a izbutit să producă surpriza etapei cu numărul 27 din Divizia A, învingând, aseară, la Bucureşti, pe Dinamo, cu 60-59.

Braşovenii au obţinut o victorie neaşteptată, conturată în ultimele secunde ale confruntării. Băieţii lui Dan Calancea au început foarte bine meciul şi au controlat prima repriză, la finalul căreia conduceau cu 21-18.

„Studenţii" au făcut o repriză secundă dezastruoasă, bucureştenii adjudecându-şi cel de-al doilea mitan cu un neverosimil 22-8, iar la pauza mare, Dinamo conducea cu 40-29.

Formaţia de la poalele Tâmpei nu a cedat şi a avut o revenire de senzaţie, făcând cea mai bună repriză din acest sezon în partea a treia a confruntării. Cu o apărare fără greşeală, „studenţii" s-au impus în actul al treilea cu un incredibil 19-4.

Aşadar, înaintea ultimei reprize, băieţii lui Dan Calancea conduceau cu 48-44, iar totul urma să se decidă în ultimul sfert.

Deşi ultima parte a aparţinut gazdelor, care au câştigat cu 15-12, braşovenii au beneficiat de avantajul de patru puncte luat în sfertul trei şi au câştigat pe terenul unei echipe care era în revenire de formă.

Pentru CSU Cuadripol au marcat: Tsvetelin Ivanov - 15p, Radu Paliciuc - 14p, Casey Wohlleb - 12p, Zeljko Bubanja - 10p, Dejan Mladenovic - 9p.

De la gazde s-au remarcat: Viorel Mocanu - 22p, Claudiu Fometescu - 14p şi Tomco Sokolov - 10p.

Cu 32 de puncte în cont, CSU a scăpat de ultimul loc al clasamentului, în timp ce Dinamo este pe 11, cu 38 de puncte acumulate.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos