Trei seri de Stand’ Up Comedy pe scena de la Reduta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivalul aduce trei seri de comedie la Braşov. FOTOfecebook

Asociaţia Culturală Fanzin, împreună cu Primăria Municipiului Braşov şi Centrul Cultural Reduta, organizează în perioada 16-18 septembrie cea de-a IV-a ediţie Stand’ Up Fest Braşov.

Evenimentul este conceput ca un festival naţional de stand-up comedy ce permite tinerilor debutanţi de a se lansa şi de a se afirma în lumea artistică a comediei. 20 de participanţi vor evolua pe scena Sălii Reduta în cele 3 zile de concurs. În plus, în fiecare seară sunt invitaţi unii dintre cei mai cunoscuţi stand-up-eri din România: Teo, Costel, Andrei Ciobanu, Toma, Gabriel Gherghe, Raul Gheba.

Participanţii se vor întrece în două semifinale, vineri, 16 septembrie şi sâmbătă, 17 septembrie. În urma votului publicului şi a juriului (50% votul publicului, 50% votul juriului), din fiecare semifinală vor fi aleşi trei concurenţi pentru marea finală de duminică, 18 septembrie. Aici ultimii şase comedianţi se vor duela pentru a câştiga marele premiu în valoare de 1.000 euro. Evenimentul va fi prezentat de câştigătorul de anul trecut Adi Bobo. Biletele costă 35 d elei pe seară sau 90 d elei pentru toate cele trei seri. Se pot cumpăra de la Centrul Cultural Reduta sau online de pe biletebrasov.ro

Programul evenimentului:

Vineri, 16 septembrie – ora 19.00
Centrul Cultural Reduta
Semifinala I (10 concurenti)
Show: Andrei Ciobanu şi Gabriel Gherghe (câştigătorul ediţiei a II-a)
Prezintă: Adi Bobo
Preţ bilet: 35 lei

Sâmbătă, 17 septembrie – ora 19.00
Centrul Cultural Reduta
Semifinala II (10 concurenti)
Show: Teo si Raul Gheba (câştigătorul primei ediţii)
Prezintă: Adi Bobo
Preţ bilet: 35 lei

Duminică, 18 septembrie – ora 19.00
Centrul Cultural Reduta
Finala Stand Up Fest (6 concurenti)
Show: Costel şi Toma
Prezintă: Adi Bobo
Preţ bilet: 35 lei