Michael Jackson a reînviat la Braşov (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii unui mall din Braşov, fani înrăiţi ai regelui muzicii pop şi-au adunat prietenii şi au dansat, astăzi, în memoria celui care a rămas pentru ei un idol.

Fascinaţi de muzica lui Michael Jackson, dar mai ales de stilul lui original de dans, tinerii si-au unit forţele şi au realizat un Flash Mob în incinta mall-ului. „Am organizat acest eveniment în memoria idolului nostru. Scopul este acela de a le reaminti braşovenilor de regele muzicii pop, pe care îl îndrăgim cu toţii şi astăzi“, a declarat Ioana Cseko, organizatoarea evenimentului. 

De asemenea, cei care au reuşit „să fure“ un pic din mişcările inedite ale artistului şi-au demonstrat măiestria în faţa braşovenilor. Răzvan Munteanu (22 de ani) a fost cel care l-a imitat pe Michael cel mai bine.

„Sunt fan Michael Jackson de la patru ani. Îmi place stilul lui, îi ador mişcările şi de aceea încerc să-l imit, dansând în faţa oglinzii. Pălăria mi-am cumpărat-o când aveam 16 ani, iar costumaţia am improvizat-o“, a declarat tânărul care adoră melodiile „Billie Jean“, „Anotger part of me“, „Liberian girl“ şi „Smooth criminal“, semnate de regretatul Michael.

Aplauze pentru Michael

Braşovenii care se aflau la cumpărături, dar şi cei care au venit special pentru eveniment au fost încântaţi de reînvierea marelui artist. Fani încă din copilărie, cu zeci de postere, albume şi reviste colecţionate, braşovenii au aplaudat şi s-au bucurat de iniţiativa tinerilor organizatori.

Înţeleg că este singurul eveniment din Braşov organizat în memoria lui Michael Jackson, fapt care demonstrează o iniţiativă lăudabilă. Totuşi, am regretul că nu a prea venit lumea la eveniment să ne bucurăm, încă o dată, de muzica marelui nostru idol. “, a spus Simona Anton, de 31 de ani.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos: