Cliente păcălite de propriul frizer, la cursuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ca să îşi piardă urma, hair-stylistul s-a mutat în Bucureşti Foto: Arhivă

Au păţit-o două braşovence, care au fost înşelate cu 1.300 de euro şi 1.300 de lei, după ce l-au plătit pe hair-stylist să le înveţe tainele coafurilor, în cadrul unor cursuri fictive organizate de bărbat.

Joi, frizerul Ovidiu M., de 36 de ani, a fost prins de poliţişti, iar vineri, a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii spun că până în anul 2005, hair-stylistul a avut propriul coafor, după care afacerea i-a picat şi a început să lucreze în saloane. Pentru că nu mai câştiga foarte  bine, frizerul a găsit o soluţie ingenioasă: le oferea clientelor cursuri de hair-styling, contra-cost.

Poliţitşii spun că frizerul le-a păcălit pe cele două cliente în decembrie 2008 şi în martie 2009. Supărate, femeile l-au reclamat la Poliţie. Ca să îşi piardă urma, hair-stylistul s-a mutat în Bucureşti, la începutul anului.

Reţinut pentru înşelăciune

Poliţiştii l-au reţinut într-o locuinţă din capitală. El a fost adus la Braşov şi va răspunde pentru faptele sale.

„Noi bănuim că numărul persoanelor păgubite este mult mai mare, dar clientelor le-a fost ruşine să reclame la Poliţie", a spus comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos