UPDATE: Turcul violator prins la local kombat, implicat în agresiunea de la PAL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Demir Sinan Aidun

Demir Sinan Aidun,(23 de ani), din Brăila, era urmărit la nivel naţional şi internaţional,iar împotriva căruia, la data de 15 februarie a.c., iar Judecătoria Brăila a emis mandat de executare a pedepsei de 7 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi viol.

Tot judecătorii sunt aceia care l-au pus în libertate pe Sinan şi doar i-au interzis să părăsească localitate. Cazul datează din iunie 2009. Iată, pe scurt, povestea de atunci:  În ziua de 16 iunie 2009, precizează acuzarea, în jurul orei 18.00, o tânără se afla împreună cu prietenul ei Marian T. la hipermarketul "Pic", pentru cumpărături. La ieşire, s-au întâlnit cu Vile Palamorciuc, Daniel Năstase şi Sinan Aidun Demir, care-şi pierdeau vremea la fast-food-ul din faţa magazinului, împreună cu Iulian H., Octavian P., Adrian G. şi Romică L.

Turcul, care fusese prietenul fetei în perioada 2006-2007, l-a întrebat pe Marian "dacă ştie cu ce se ocupă prietena lui" şi dacă vrea să vadă cum face sex oral cu ea. Tânărul a luat-o de mână pe fată şi a dat să plece, dar Sinan i-a ajuns din urmă şi a forţat-o pe fată să-l însoţească. Prietenul victimei a încercat să intervină, ca s-o scape, însă Năstase i-a rupt tricoul şi l-a lovit, doborându-l. Imediat, au intervenit Adrian G., Octavian P., Romică L. şi Iulian H., care l-au lovit şi ei pe băiat. Marian T. a scăpat cu greu din mânile derbedeilor, ascunzându-se în hipermarketul "Pic".
În acest timp, Palamorciuc şi Demir au luat-o pe victimă şi au dus-o în curtea PAL SA, printr-o spărtură a gardului. Acolo, lângă o clădire părăsită, turcul a ţintuit-o pe adolescentă de zid, a întors-o cu spatele, apoi i-a dat jos pantalonii şi a violat-o.

În acest timp, Palamorciuc a încercat s-o violeze oral, dar n-a reuşit. Demir a plecat şi a venit rândul celuilalt violator s-o posede pe fată. Mai întâi, însă, respectivul l-a chemat şi pe Năstase, apelându-l pe mobil. Cei doi au dus-o pe victimă în interiorul halei, unde au dat peste paznicul Ionel B. căruia i-au zis să plece "altfel o să aibă probleme". În loc să ia apărarea fetei sau să cheme poliţia, respectivul a plecat pur şi simplu. În continuare, pe rând, cei doi au obligat-o pe fată să facă sex oral, după care au dus-o în apropierea domiciliului, ameninţând-o cu bătaia în cazul în care va spune cuiva ce s-a întâmplat. Ajunsă acasă, victima i-a spus tatălui ei ce-a păţit, însă acesta sesizase deja poliţia, pentru că fusese alertat de prietenul Ancăi, Marian T.
Oamenii legii i-au prins pe violatori pe strada Celulozei, în dreptul blocului Arţar şi i-au reţinut 24 de ore, pe ordonanţă. A doua zi, Vile Palamorciuc şi Daniel Năstase au fost arestaţi preventiv, iar Sinan Demir a primit interdicţie de a părăsi localitatea.

Primii doi au picat testul cu aparatul poligraf, deşi au negat constant că ar fi comis vreo infracţiune. Marian T., prietenul fetei, a preferat să-şi retragă plângerea penală formulată împotriva celor care l-au bătut fără niciun motiv, în momentul în care i-a luat apărarea victimei. Ulterior, turcul a fost judecat şi condamnat.