UP DATE-Spărgătorii de la Însurăţei au primit mandate de arestare preventivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fănel Pitulice de 19 ani, Ionel Pitulice de 21 de ani şi Mitică Pitulice de 29 ani au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Judecătoria Însurăţei a admis solicitarea procurorului de caz şi a dispus arestarea preventivă a celor trei pe o perioadă de 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Reamintim că în noaptea de 5 spre 6 septembrie în timp ce se deplasau dinspre municipiu către comuna Dudeşti, ajungând în oraşul Însurăţei, au hotărât de comun acord să spargă o unitate comercială şi să sustragă bunuri.

ULTIMA ORĂ: Bandă de spărgători din Brăila, surprinsă "la lucru" de poliţişti, adusă în faţa judecătorilor pentru arestare

Indivizii au reuşit să sustragă produse alimentare constând în cafea, băuturi, dulciuri şi monedă divizionară de 10 bani şi 50 bani.

„În momentul în care încercau să sustragă şi obiecte de îmbrăcăminte şi încăltăminte au fost surprinşi de patrula de Poliţie, fugind fără a putea fi prinşi", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al poliţiştilor brăileni.

Printr-un efort conjugat, poliţiştii brăileni i-au prins pe cei trei infractori după numai două zile de la comiterea faptei.

Prejudiciul, în valoare de 2.000 lei, a fost recuperat în proporţie de 30%.

Cei trei au fost încarceraţi în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila.