Peste 100 de percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii brăileni. 53 de persoane au fost duse la Poliţie pentru audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au acţionat pe raza municipiului Brăila pentru prevenirea şi combaterea faptelor contravenţionale şi penale, dar şi pentru identificarea persoanelor date în urmărire.

Pe 20 iunie, au fost efectuate 102 percheziţii domiciliare, au fost legitimate 752 de persoane, dintre care 583 controlate corporal sumar şi 53 conduse la sediul Poliţiei pentru verificări şi cercetări în cauze penale. Totodată, poliţiştii au depistat 29 de persoane care locuiau fără forme legale şi au oprit în trafic 29 de autovehicule, şoferii acestora fiind testaţi cu aparatul etilotest.

”De asemenea, oamenii legii au constatat 32 de contravenţii, în valoare totală de 4.700 de lei, dintre care 29 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români, şi 3 la legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare totală de 2.900 de lei. La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Brăila.  

Mai multe pentru tine:
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
A fost directoare de bancă, dar a renunțat la job pentru un scop nobil. Irina Bogdan: „Trebuie să ne păstrăm copiii în țară“
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”