Poliţişti atacaţi cu toporul în nordul Moldovei. Agresorul a fost împuşcat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul împuşcat a fost băgat în sala de operaţii FOTO botosaneanul.ro

Un bărbat din Botoşani a fost împuşcat de poliţişti după ce acesta i-a atacat cu toporul. Înaintatea conflictului cu poliţişti botoşăneanul şi-a înjunghiat fiul şi încerca să scape prin vecini. Bărbatul împuşcat a fost transportat la spital.

Scene desprinse parcă din filmele de acţiune s-au petrecut ieri noapte la Flămânzi, judeţul Botoşani. Un bărbat de 58 de ani  a atacat un echipaj de Poliţie cu toporul. Pentru a se apăra oamenii legii l-au împuşcat. Anterior bărbatul agresiv încercase să-şi ucidă fiul. 

Agresor culcat la pământ cu focuri de armă

Joi noapte, poliţiştii din Flămânzi au fost chemaţi prin apel 112 pentru a interveni la un caz grav de violenţă. Un bărbat de 58 de ani, din localitate şi-a înjunghiat fiul în urma unor neînţelegeri. Bărbatul s-a refugiat prin vecini pentru a scăpa de poliţişti. În cele din urmă a fost depistat. În loc să se predea, botoşăneanul a pus mâna pe un topor şi s-a repezit asupra poliţiştilor. Oamenii legii au tras două focuri în aer dar nu l-au impresionat pe flămânzean. În cele din urmă poliţiştii l-au împuşcat în picior. Agresorul a fost dus cu o ambulanţă la spital. Cel mai probabil acesta va fi cercetat pentru tenativă de omor şi ultraj.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Mai multe pentru tine:
Eliza Samara, performanță uluitoare: a câștigat a 5-a oară Liga Campionilor la tenis de masă
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei