În Maramureş se circulă dificil. Vizibilitate redusă de ceaţă în Pasul Prislop!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vizibilitatea este redusă în trafic FOTO: Adevărul

Atenţie şoferi! La această oră, vizibilitatea în trafic este redusă de ceaţă sub 100 de metri pe DN18, în Pasul Prislop (între km 165 şi km 180). Toare sectoarele de drumuri naţionale au carosabilul curat şi umed.

Angajaţii societăţilor de drumuri naţionale au intervenit cu trei utilaje şi au împrăştiat 261tone de material antiderapant pentru a preveni şi combate formarea poleiului (în Pasul Gutâi şi pe Dealul Pietriş). Cerul este acoperit pe majoritatea sectoarele de drumuri naţionale. Ninge slab la Borşa.

Au căzut precipitaţi sub formă ploaie în timpul zilei şi nopţii trecute pe sectoarele de drumuri judeţene. Noaptea trecută în zonele de munte precipitaţiile au fost sub formă de lapoviţă. Angajaţii societăţii care asigură şi întreţine viabilitatea sectoarelor de drumuri judeţene au intervenit cu şapte utilaje şi au răspândit 56 tone de material antiderapant pentru prevenirea şi combaterea poleiului. Carosabilul este curat, dar umed.

Meteorologii au prognozat pentru astăzi că vremea va continua să se răcească. Cerul va fi temporar noros. Pe arii extinse, în cursul zilei şi în prima parte a nopţii, va ninge. Vântul va sufla slab la moderat cu unele intensificări în zona montana înaltă, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 si 0 grade Celsius, iar cele minime între -6 şi -3 grade Celsius. Izolat se va semnala ceaţă.