FOTO "Drumul lu' Pintea" are asfalt. Maramureşul, legat de Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DN 18 B are asflat după 20 de ani FOTO:Rares Moise/Adevarul

Celebrul drum al lui Pintea are de acum asfalt. DN 18 B care face legătura între Dej şi Târgu Lăpuş a fost finalizat pe partea care ţine de Maramureş, urmând ca lucrările să fie terminate şi în judeţul Cluj, localitatea Măgoaja.

Anton Rohian, prefectul judeţului Maramureş a făcut recent o vizită de lucru pe şantierul de lucru de pe DN 18B intre Târgu Lăpuş si judeţul Cluj, peste dealul Măgoaja. Acolo Mircea Pop, directorul Secţiei Drumuri Naţionale Maramureş a dat asigurări că, în funcţie de condiţiile meteorologice din următoarele zile, lucrările de reabilitate a DN 18B vor fi finalizate in cel mai scurt timp.

În momentul de fată s-au finalizat procedurile de turnare a stratului de asfalt pe porţiunea dintre localitatea Boiereni si limita judeţului Maramureş cu judeţul Cluj. Totodată firma care execută lucrările de reabilitate a început asfaltarea şi dinspre localitatea Chiuieşti (jud. Cluj).

Lucrările de reabilitare a DN 18B vor fi executate  pe un tronson de drum de 8,6 km, intre localitatea Chiuieşti (Cluj) si Boiereni (Maramureş), peste dealul Măgoaja.