Accident mortal provocat de un tânăr orbit de gelozie, căruia i s-a părut că îşi vede fosta iubită în maşina altui bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tânăr din Maramureş şi-a ucis prietenul într-un accident de maşină după ce gelozia i-a luat minţile

Un bărbat din Baia Mare a provocat un accident cumplit noaptea trecută, după ce a confundat o femeie cu fosta lui iubită şi a pornit în urmărirea maşinii în care se afla aceasta. Cursa nebună care a urmat s-a încheiat cu o tragedie: maşina a ajuns în şanţ, iar prietenul care îl însoţea şi-a pierdut viaţa.

Totul a început sâmbătă seară, înainte de miezul nopţii. Bărbatul se afla în oraş cu prietenul său atunci când a observat o fată ce se urca în maşina unui bărbat şi a confundat-o pe aceasta cu fosta lui iubită. Cuprins de gelozie şi furie, a decis să pornească în urmărirea celor doi. La un moment dat, tânăra a coborât din maşină, iar şoferul gelos a prins momentul să se năpustească asupra aşa-zisului rival, lovindu-i maşina cu pumnii şi picioarele, relatează Observator.

Bărbatul atacat din senin a încercat să scape şi a luat-o la goană cu maşina, însă a fost urmărit în continuare de agresor. La ieşirea din oraş, însă, într-o încercare se a-şi depăşi adversarul, bărbatul gelos s-a trezit cu o altă maşină în faţă şi a tras imediat de volan, ajungând cu ea în şanţ.

În urma accidentului, prietenul său, în vârstă de 24 de ani, a fost aruncat prin parbriz. Deşi a fost resuscitat şi dus la spital, aceasta nu a supravieţuit. Şoferul orbit de gelozie se află la spital, în stare stabilă, pe numele acestuia fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.