Un vasluian a fost prins de polițiștii băcăuani după ce a furat două autoturisme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mașinele au fost găsite de polițiști imediat după sesizarea furturilor

Un tânăr de 19 ani din Vaslui a fost reținut de polițiștii din Bacău după ce a sustras două autoturisme și a pătruns prin efracție într-o societate comercială

Ambele autotursime furate de tânărul din Vaslui în mai puțin de 48 de ore se aflau în comuna Motoșeni din județul Bacău. Prima mașină a fost găsită de polițiști abandonată și avariată la marginea comunei Motoșeni. Din mașină lipsea sistemul audio care a fost ascuns de hoț într-o pădure din apropiere.

Al doilea autotursim a fost găsit în fața unei locuințe din comuna Răchitoasa. Surpiza a venit însă când a fost percheziționată mașina. „În autoturism au fost identificate mai multe bunuri sustrase dintr-o societate comercială din comuna Podu Turcului în aceeași noapte. Bunurile din societatea comercială au fost sustrase de Laurențiu L., cel care a furat și autoturismele și minorul D.S. din comuna Răchitoasa", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Bacău.

Tânărul din Vaslui a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, furt  calificat și conducere fără permis.