Grav accident rutier în Bacău. Au fost implicate două maşini şi un autobuz. O persoană a rămas încarcerată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul

Pompierii băcăuani au fost solicitaţi joi, 30 iunie, să intervină pe strada Izvoare din Bacău în urma producerii unui accident rutier. Două maşini şi un autobuz au fost implicate în ciocnire, iar o persoană a fost descarcerată.

Un băcăuan a apelat joi, 30 iunie, numărul unic de urgenţă 112 pentru a anunţa producerea în oraş a unui accident între trei autovehicule.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă descarcerarea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă, alături de 13 pompieri.

„La sosirea forţelor de intervenţie, s-a constatat faptul că în accident erau implicate două autoturisme şi un autobuz”, au precizat reprezentanţii ISU Bacău.

O persoană a fost rănită în urma evenimentului rutier. Victima era conştientă şi a fost descarcerată de pompieri, fiind ulterior transportată la spital cu o ambulanţă pentru îngrijiri medicale.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Primar condamnat pentru abuz în serviciu. A semnat situaţii de lucrări fictive şi a plătit lucrări neconforme

Mita uriaşă primită de un referent ca să elibereze adeverinţe false. Beneficiarii au obţinut pe baza lor pensii sociale

Mai multe pentru tine:
Prima mașină cu conducere autonomă care „îți permite să-ți iei ochii de la drum”, scoasă la vânzare în SUA. Și nu e Tesla VIDEO
Katie Price „a fentat” audierea în procesul de faliment de la Înalta Curte pentru a pleca în Cipru cu iubitul ei. Ce scuză a găsit
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
„Regele nu e bine deloc!” Planurile pentru înmormântarea lui Charles sunt schimbate chiar acum!
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
A fost directoare de bancă, dar a renunțat la job pentru un scop nobil. Irina Bogdan: „Trebuie să ne păstrăm copiii în țară“
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”