Bacău: Albumul ”Michelangelo” s-a dat ca pâinea caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Albumul ”Michelangelo” s-a dat ca pâinea caldă

Băcăuanii au venit de dimineață la chioșcurile de ziare pentru a fi siguri că nu vor rata primul album din colecția ”Biblioteca de Artă” a ziarului ”Adevărul”.

Zeci de băcăuani au venit de la prima oră a dimineții la chioșcurile de ziare din oraș pentru a lua primul album din colecția ”Biblioteca de Artă” a ziarului ”Adevarul”.  ”Michelangelo. Viața și Opera” este primul volum dintr-o serie de 14 publicații care își propun să treacă în revistă o parte dintre cei mai importanți pictori care au marcat istoria artei de-a lungul timpului.

 Atât tinerii dar și persoanele mai în vârstă s-au arătat deosebit de încântate de noua colecție. ”Am toate colecțiile Adevărul. Cărțile sunt de o calitate foarte bună și sunt educative pentru copiii mei, de aceea nu vreau să ratez nicio ediție”, ne-a spus  Mariana Macovei, o băcăuancă.

Vânzătorii de la chioșcurile de ziare spun că foarte multe persoane s-au arătat foarte interesate de acestă colecție încă de la începutul săptămânii trecute. ”Mulți oameni au venit și m-au rugat să le păstrez un album încă de acum o săptămână. Din ce în ce mai multe persoane își doresc o bibliotecă cât mai completă în toate domeniile”, ne-a explicat Valeria Grigorov, vânzătoare la chioșcul de ziare de pe strada 9 Mai din Bacău.

Dacă astăzi albumul a putut fi achiziționat gratuit, de miercurea viitoare, timp de 13 săptămâni, următoarele volume monografice vor putea fi achiziționate, împreună cu ziarul ”Adevărul” pentru numai 12,99 de lei.