UPDATE Un şofer român a dispărut în mod suspect. A lăsat TIR-ul descuiat acum 12 zile, în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 33 de ani din oraşul arădean Sebiş, Sergiu Ilica, a fost dat dispărut în Munchen în urmă cu mai bine de 10 zile, când autorităţile germane au început să-l caute. Acesta a fost găsit astăzi, pe marginea unui drum din Austria, iar poliţiştii încearcă să afle ce s-a întâmplat.

UPDATE Şoferul spune că Dumnezeu i-a arătat drumul pe care să meargă

Patronul lui Ilica a discutat cu poliţiştii din Munchen, care după cercetări ar fi ajuns la concluzia că arădeanul şi-a abandonat camionul şi a plecat cu banii. Bărbatul le-a spus poliţiştilor austrieci, care l-au găsit şi apoi au comunicat mai departe informaţiile la Munchen - că Dumnezeu i-a arătat drumul pe care să meargă, aşa că a pornit pe jos spre Austria. 

Totuşi, şoferul ar fi cheltuit cei 1200 de euro într-un cazinou, iar patronul, pe lângă faptul că-l va concedia, spune că-l va da în judecată pentru a-şi recupera banii. Ilica şi-a abandonat camionul cu uşile deschise, cu documente şi marfă.
 

Ştire iniţială: 

Bărbatul este şofer de TIR şi ultima dată a fost văzut într-o parcare, unde vehiculul a rămas descuiat.
 

Bunica tânărului povesteşte că în maşină erau actele şi chiar telefonul său mobil. Familia credea iniţial că a fost răpit sau ameninţat.

După 12 zile de coşmar, vestea bună a fost primită de familie chiar astăzi, de la autorităţile austriece.
”Sergiu a fost găsit, ieri, mergând pe jos pe marginea unui drum din Austria. Nu se ştie cum a ajuns acolo, pentru că sunt peste 500 de kilometri de la locul dispariţiei. Încă nu a dat nicio explicaţie, aşteptăm cu nerăbdare să aflăm ce s-a întâmplat”, a spus bunica bărbatului.

Poliţiştii din Arad şi din Sebiş au efectuat şi ei cercetări în ultimele zile, de când familia a anunţat dispariţia, dar nu au reuşit să afle nimic despre Sergiu Ilica, până astăzi.

Surse din cadrul Poliţiei au confirmat că bărbatul a fost preluat de poliţiştii austrieci, care l-au audiat şi i-au dat drumul pentru a se întoarce în ţară, unde este aşteptat să explice ce s-a întâmplat.

Vă mai recomandăm:UPDATE Căutarea pilotului de planor dispărut, extinsă în Harghita şi Neamţ. Arafat: „Cu cât se prelungeşte timpul, şansele scad semnificativ”

Misterele râului dispărut la Botoşani în urmă cu 100 de ani. Cursul de apă trecea chiar prin centrul oraşului