Condiţii europene pentru comercianţii de lactate şi pâine din Piaţa Mihai Viteazul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima etapă de modernizare a halei agroalimentare din Piaţa Mihai Viteazul a fost finalizată şi recepţionată de către administraţia locală.

”Investiţia a avut drept scop alinierea condiţiilor de comerţ la standardele europene, şi a constat în realizarea de compartimentări dotate cu vitrine frigorifice noi, cu acces individual la apă rece şi apă caldă, energie electrică, vestiare şi grup social pentru comercianţi” a declarat viceprimarul Aradului, Geanina Pistru.

Aceasta a mai explicat că modernizarea halei urmăreşte satisfacerea exigenţelor cumpărătorilor şi răspunde aşteptărilor micilor producători care comercializează produse lactate, produse de panificaţie ş.a.m.d.

”Investiţia s-a realizat cu o economie semnificativă atât la bugetul alocat pentru lucrări cât şi la achiziţia echipamentelor frigorifice”, a mai subliniat viceprimarul.

Pentru anul viitor, administraţia vizează pe lângă lucrările pentru modernizarea celorlalte pieţe, finalizarea investiţiei din Piaţa Mihai Viteazul şi continuarea pavării Pieţei Obor.