Camera de Comerţ din Arad a sărbătorit 25 de ani de existenţă, într-un cadru select

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, la 25 de ani de existenţă FOTO Bogdan Iancu

Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură a judeţului Arad (CCIA) a sărbătorit, într-un cadru select, 25 de ani de activitate.

La evenimentul care a avut loc la Expo Arad Internaţional au participat colaboratorii şi partenerii instituţiei, dar şi oficialităţi.  În cadrul acestuia a fost lansată monografia CCIA în două volume, realizate de Dan Demşea – volumul I, respectiv Lia Lucia Epure – volumul II.

„Mă bucur mult că suntem astăzi împreună la acest eveniment. Acesta este mai mult decât un eveniment aniversar, este un eveniment de suflet. Cei 25 de ani s-au împlinit anul trecut în aprilie, însă în acest an se împlinesc şi 145 de ani de existenţă a Camerei, înfiinţată în 1871. De aceea am încercat să facem o mediere între cele două date importante ale Camerei în cele două volume. Le mulţumesc tuturor celor care au susţinut activitatea camerei şi au fost alături de noi”, a declarat Gheorghe Seculici, preşedintele CCIA Arad.

În cadrul evenimentului au luat cuvântul şi foştii angajaţi sau preşedinţi ai Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

Vă mai recomandăm: Gheorghe Seculici, reales în unanimitate preşedinte al CCIA Arad

Peste 50.000 de vizitatori au trecut pragul târgurilor organizate de Camera de Comerţ Arad, în cursul anului 2015